Auton renkaat joka ajoneuvoon Porista

Kysy lisää renkaista

Löydät liikkeestämme kesä- ja talvirenkaat sekä vanteet jokaiseen ajoneuvoon. Etsi katalogistamme autoosi sopivat renkaat oikeassa kokoluokassa.


Tarjoamme kattavan valikoiman auton renkaita henkilöautoihin, pakettiautoihin sekä raskaampiin ajoneuvoihin. Tutustu valikoimaamme ja tule sitten käymään liikkeessämme Porissa!

Renkaiden mukana tulevat lisäpalvelut

Täyden palvelun rengasliikkeenä emme tarjoa ainoastaan monipuolista ja laadukasta rengasvalikoimaa autoille. Rengassarjojen hintoihin sisältyvät lisäksi vannetyöt, tasapainotus ja alle laitto. Pääset näin suorin tein liikenteeseen uusilla renkailla!

Mikäli et tarvitse rengastöitä, kysy henkilökunnaltamme tarjous uudesta rengassarjasta!

Omien renkaiden vaihdosta veloitamme 30–35 €.

Kesärenkaat

Michelin Primacy 4 -rengas.

Michelin

Primacy 4

Uusi, optimoitu pintakuviorakenne poistaa vettä tehokkaasti ja takaa pitkän käyttöiän kovassakin käytössä. Ainutlaatuinen jarrutuskyky myös märällä ajopinnalla. 

Hinnat 4Kpl. rengastöineen!

205/55x16   448€          225/45x17   578€

205/60x16   558€         

205/55x17   679€          235/60x18   759€

225/55x17   739€          245/45x18   818€

225/50x17   699€    

                             
Michelin Energy Saver -rengas.

Michelin

Energy Saver

Pienempi polttoaineen kulutus – tuntuva säästö polttoainemenoissa, enemmän kilometrejä ja pienemmät päästöt. Turvallinen valinta: lyhentää jarrutusmatkaa.

Michelin Pilot Sport 4 -rengas.

Michelin

Pilot Sport 4

Sporttinen, kestävä kesärengas. Erinomainen turvallisuus märällä tiellä. Ominaisuuksia mm. nopea ja täsmällinen ohjausvaste. Kehitetty yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa.

Michelin Agilis+ -rengas.

Michelin

Agilis+

Oikea valinta yrityksesi autoille. Turvallinen, kestävä ja polttoainetehokas. Kaksi metriä lyhyempi jarrutusmatka märällä tiellä. Auttaa säästämään jopa 150 litraa polttoainetta.

Goodyear -rengas.

Goodyear

Effisiengrip Performance

Ympäristöystävällinen rengas tarjoaa turvallisia ajokilometrejä säässä kuin säässä. Jarrutusmatkat ovat lyhyet märällä ja kuivalla tiellä, renkaan vierintävastus on kevyt.

Nokian Nordman Sx2 -rengas.

Nokian

Nordman Sx2

Kestävä ja taloudellinen rengas sopii pieniin ja keskikokoisiin perheautoihin. Se vierii kevyesti ja kuluttaa vähän polttoainetta. Renkaan urat ehkäisevät vesiliirtoa ja vaimentavat ääntä.

Nokian Hakka Green -rengas.

Nokian

Hakka Green

Rengas pieniin ja taloudellisiin perheautoihin. Kestävää turvallisuutta tarjoava kesärengas torjuu tehokkaasti vesiliirtoa, pienentää polttoainelaskua ja antaa enemmän ajokilometrejä.

Nokian Hakka Black -rengas.

Nokian

Hakka Black

Nopeaan ja urheilulliseen ajoon suunniteltu kesärengas hallitsee tasapainoisesti pohjoisen kesän ankarat vaatimukset. Äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus.

Nokian Hakka Blue -rengas.

Nokian

Hakka Blue

Rengas tehokkaisiin keskikokoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin. Tekee ajamisesta helppoa ja nautittavaa. Pysähtyy napakasti ja torjuu vaivattomasti vesiliirtoa.

Nokian Z Line -rengas.

Nokian

Z Line

Hyvä ajettavuus kuivalla tiellä, toimii ennakoitavalla ja turvallisella tavalla myös märissä olosuhteissa. Erittäin pieni vierintävastus ja hyvä jarrutuskyky.

Nokian Hakka c2 -rengas.

Nokian

Hakka c2

Pakettiauton rengas, joka kestää kovassa käytössä. Viillonkestävä kulutuspinta ja teräsvyöpaketti. Vakaa, mukava ajotuntuma. Alhainen vierintävastus tuo säästöä polttoainekuluissa.

Continental Premium Contact 5 -rengas.

Continental

Premium Contact 5

Täydellinen pito ja optimaalinen käsiteltävyys kaikissa ajotilanteissa. Lyhyet jarrutusmatkat kuivilla ja märillä pinnoilla. Taattu ajomukavuus ja parannettu vierintävastus.

Continental Premium Contact 6 -rengas.

Continental

Premium Contact 6

Ensimmäinen todellinen Premium-rengas. Täydellinen märkäpito ja parantunut kilometritulos Safety Silica -kumiseoksella. Ennen kokematonta ajomukavuutta ja urheilullista suorituskykyä.

Continental Sport Contact 5 -rengas.

Continental

Sport Contact 5

Urheillullista hallittavuutta kaikille keleille. Erinomaiset pito- ja käsittelyominaisuudet. Lyhyemmät jarrutusmatkat kaikissa olosuhteissa. Kevyt vierintävastus ja hyvä kilometritulos.

Continental Sport Contact 6 -rengas.

Continental

Sport Contact 6

Sporttinen rengas vaativimpaan ajoon. Black Chili -kumiseoksen ansiosta ylivoimainen pito joka suuntaan. Täydellinen ohjaustuntuma pienimmästäkin ohjausliikkeestä. Vakaa ajettavuus.

Sailun Atrezzo -rengas.

Sailun 

Atrezzo

Uuden sukupolven rengas on suunniteltu tarkkaan märkä- ja kuivakäsittelyyn. Tarjoaa suorituskykyä kaduilla ja moottoriteillä. Epäsymmetrinen kulutuspinta lisää suorituskykyä.

Sailun Commercio -rengas.

Sailun 

Commercio

Pakettiauton rengas on suunniteltu vaativaan käyttöön. Uusi profiilimalli parantaa merkittävästi kantavuutta. Vahvistettu kulutuspinnan rakenne ja kuvio parantavat vetoa ja luistovastusta.

Triangle Advanted -rengas.

Triangle

Advanted

Varma ja turvallinen kesärengas, johon voit luottaa sataprosenttisesti. Vakaa ajettavuus. Haastaa edullisella hinnallaan perinteiset rengasmerkit.

Triangle Sportex -rengas.

Triangle

Sportex

Sporttinen kesärengas yhdistää menestyksekkäästi urheilullisuuden, turvallisuuden ja miellyttävät ajo-ominaisuudet. Haastaa edullisella hinnallaan perinteiset rengasmerkit.

Pirelli Formula Energy -rengas.

Pirelli

Formula Energy

Edullinen henkilöauton kesärengas tunnetulta rengasvalmistajalta. Hyödyntää uusimpia materiaaleja, rakenteita ja pintakuviota. Toimii hyvin kaikissa kesäsäissä.

Pirelli Cinturato P1 -rengas.

Pirelli

Cinturato P1

Rengasmalli on P7-mallin edullisempi rengas, jonka ominaisuudet ovat kuitenkin hyvällä tasolla. Hyvää vastinetta rahoille.

Pirelli Cinturato P7 -rengas.

Pirelli

Cinturato P7

Luotettavan valmistajan kesärengas, joka on ollut testituloksien perusteelIa varma valinta vuodesta toiseen. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Talvirenkaat

Löydät liikkeestämme myös monipuolisen valikoiman korkealaatuisia talvirenkaita, jotka eivät petä liukkaillakaan keleillä. Valikoimistamme löytyvät uusimmat kitkarenkaat ja nastarenkaat.

Vanteet

Auton renkaat tarvitsevat parikseen sopivat vanteet, jotka kestävät raskastakin käyttöä satojen tuhansien kilometrien ajan.

Rautamo Wheel Fashion -vanne.

Rautamo Wheel Fashion

Rautamo Wheel Fashion on erikoisvanteiden maahantuoja. Suomessa edustamamme vannemerkit ovat: BBS, Vossen, Etabeta, Brock, Rial, Alutec, GMP, Spath, Oxigin, Stance, Vertini, R-series.

www.rautamo.fi

Alcar Finland Oy -vanne.

Alcar Finland Oy

ALCAR:n vannevalikoima kattaa henkilöautot, pakettiautot, SUV- ja offroad-autot. Valikoima muodostuu brändeistä AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO sekä ALCAR STAHLRAD.

www.alcar.fi

Inter-Tyre -vanne.

Inter-Tyre

Inter-Tyre on johtava alumiini- ja teräsvanteiden toimittaja niin Hollannissa kuin ulkomailla. Valikoima sisältää laajan valikoiman huippumerkkejä sekä useita omia merkkejä.


www.inter-tyre.nl/fi

Special Fälgar -vanne.

Special Fälgar

Special Fälgar on vuosien mittaan kasvanut yhdeksi merkittävämmäksi vannetoimittajaksi Pohjoismaissa. Tänä päivänä myymme yli 200 000 vannetta vuodessa.


www.specialfalgar.fi